Ideale combi van natuur en stad

Natuur, rust en op 3km afstand van Utrecht.

Centraal gelegen
Bunnik is zeer centraal gelegen; het wordt alleen door een prachtig bos gescheiden van de stad Utrecht. Utrecht is met OV, fiets en auto binnen 10 minuten te bereiken. Om het dorp stroomt de rivier de Kromme Rijn en het is omgeven door fruitbomen en bos. Het dorp heeft een klein centrum en diverse gezellige horecagelegenheden.

– dichtbij snelwegen A12, A27, A28 en A2
– trein en bus op 3 min. en 6 min. lopen
– 8 min. fietsen van ziekenhuizen universiteiten
– 6 min. lopen van centrum Bunnik
– 10 min. lopen van bossen Rhijnauwen en Amelisweerd
– 15 min. fietsen van Utrecht

Onze Bed&Breakfast is gelegen aan een rustige groene straat met een heerlijke grote voor- en achtertuin. Parkeren doe je bij ons op het pad of gratis in de straat.

Rust en natuur om de hoek
Maak lange wandelingen in de prachtige bossen tussen Bunnik en Utrecht, eet kersen in de knusse Kersenboomgaard, maak een fietstocht op onze oerhollandse fietsen of huur een fluisterbootje en geniet van de natuur op en rond de Krommerijn.

Vertier in de stad
Maar die rust kan je zo verruilen voor de bruisende stad Utrecht, welke op 3 km afstand ligt. Op onze fietsen binnen 15 minuten te bereiken!

Ons adres
Ambachtsring 12
3981 TA  Bunnik

Plattegrond

Op onderstaande plattegrond kun je de ligging van Bed&Breakfast Zo heerlijk rustig zien. Je kunt m.b.v. je muiswiel of de schuifbalk links op de kaart in- of uitzoomen.

Fietsroute naar Science Park

(klik op afbeelding voor vergroting)

B&B Zo heerlijk Rustig