Bunnik, 5 oktober 2015 B&B Zo Heerlijk Rustig in Bunnik is deze week officieel ingedeeld in de klasse van vier tulpen. Dit is de één na hoogste kwaliteitsklasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. B&B Zo Heerlijk Rustig ontving de vier tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Uit het rapport van de mystery guest: “ “Deze B&B is een ruim, luxe appartement op de eerste verdieping aan de rand van Bunnik . De inrichting is strak met retro-aspecten, het geheel is goed op elkaar afgestemd en van goede kwaliteit; we denken dat dit veel gasten zal aanspreken. De B&B valt op door de fraaie boswand achter het bed; deze loopt zelfs een stukje door over de vloer.” ”

De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimum kwaliteitseisen aan deelnemende B&B’s en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. Deelnemende B&B’s worden gerangschikt in klassen van 1 t/m 5 tulpen. Het classificatiesysteem wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland en de controle gebeurt door middel van mystery guests. Alle geclassificeerde B&B’s zijn te vinden op www.bedandbreakfast.nl en www.bedandbreakfastclassificatie.nl.

“Een bed & breakfast met vier tulpen heeft een uitstekend kwaliteitsniveau. Het interieur van het bed & breakfast is luxe en aan het exterieur is veel zorg besteed. U mag een hoge kwaliteit verwachten met veel voorzieningen en een uitstekende service”, aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland.